Warren Buffet, investitor

An investment in knowledge always pays the best interest.

Edukacijski program od 21. do 28. kolovoza u Višnjanu namijenjen učenicima srednje škole.

Financijska edukacija

S nama možeš naučiti razliku između tekućeg i žiro računa, u što sve možeš ulagati te kako se radi obračun plaće, ali i što je to BDP i inflacija.

Rad na projektima

Želiš li raditi na projektima s visokomotiviranim mladima? Evo imena projekata na kojima možeš sudjelovati: Percepcija proizvoda zatvorenih očiju (marketing), Statistika, tajni agent marketinga (digitalni marketing), Partybroker - osnove ulaganja u dionice (financije), Vrijeme je novac (ekonomija), Projekt Teran (poduzetništvo).

Radionice i iskustvo

Uz timski rad na projektima, sudionici imaju priliku sudjelovati na interaktivnim radionicama, učiti kroz film, posjetiti velika poduzeća na izletu i družiti se s vršnjacima sličnih interesa. Pogledaj fotografije s prošlih ljetnih škola.

Tjedan dana za 1800 kuna

Kotizacija iznosi 50% ekonomske cijene te se može dodatno smanjiti ovisno o socijalnoj kategoriji sudionika i/ili roditelja. U cijenu je uključena prehrana, smještaj i izlet te se od sudionika neće tražiti dodatan novac tijekom škole.

Partneri i sponzori

Hrvatska poštanska bankaZagrebačka burzaHrvatska agencija za nadzor financijskih uslugaKončar – Distributivni i specijalni transformatori d.d.